Vliv uživatelských recenzí na rozhodování spotřebitele při online nákupu módy - Seidalina, Dilnaz; Vinš, Josef; Pospíšil, Jan, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Cílem bakalářské práce bylo zjistit, jak uživatelské recenze ovlivňují rozhodování spotřebitelů při online nákupu módního zboží. Práce se zaměřuje na to, zda a jak se spotřebitelé při výběru oblečení řídí obsa-hem recenzí, jejich délkou, hodnocením a přítomností fotografií. K výzkumu bylo využito dotazníkové šetření a eye-trackingové měření. Výsledky ukázaly, že uživatelské recenze hrají důležitou roli při rozho-dování o nákupu, přičemž větší důvěru vzbuzují detailní recenze s vizuálním obsahem a vyšší ochotu ke koupi podporují pozitivně ladě-né recenze.
Vedoucí práce: Josef Vinš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses