Branding kulturního projektu : VISION Prague Fashion Events - Bogoslavets, Polina; Prokůpek, Marek, 1987-; Horová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou brandingu a rebrandingu kulturního projektu VISION Prague Fashion Events, který do března 2024 fungoval pod názvem Student Fashion Show (SFS). Cílem práce je představit teoretické základy brandingu a rebrandingu, analyzovat průběh realizovaného rebrandingu projektu a zhodnotit jeho úspěšnost v kontextu módních eventů. V teoretické části jsou definovány základní pojmy týkající se značky, její identity, hodnoty a významu v marketingové komunikaci, dále jsou specifikovány prvky brandingu včetně storytellingu, designu  a vztahu se zákazníky. Zvláštní pozornost je věnována specifikům brandingu v oblasti módních eventů. Praktická část práce analyzuje konkrétní proces vytvoření brandingu a následného rebrandingu projektu VISION Prague Fashion Events, použitou marketingovou strategii a komunikační nástroje. Součástí této části je také hodnocení reakcí cílové skupiny na změny a komparace s podobnými projekty jako Fashion Event Dotek či Mercedes-Benz Prague Fashion Week. Výsledkem práce jsou konkrétní doporučení pro další rozvoj značky a její úspěšnou komunikaci.
Vedoucí práce: Marek Prokůpek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses