Současné proměny maturitních plesů na Mělnicku - Žambůrková, Anna; Kouba, Vojtěch, 1983-; Soukup, Václav, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Předmětem této bakalářské práce jsou maturitní plesy pořádané na Mělnicku, které představují významnou kulturní a společenskou událost v životech studentů. Cílem práce je zmapovat aktuální podobu maturitních plesů, identifikovat hlavní překážky při jejich organizaci a poukázat na výzvy, které ovlivňují jejich realizaci. Práce analyzuje organizační strukturu maturitních plesů, jejich podobu, proměnu v letech, symboliku, a zároveň se zaměřuje na praktické aspekty spojené s financováním a koordinací jednotlivých aktérů. Podrobněji jsou zpracovány zkušenosti z regionu Kralup nad Vltavou a Mělníka. Výstupem je přehled současných výzev a doporučení pro efektivnější organizaci těchto akcí v regionálním kontextu.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses