Implementace jednotného datového systému pro HR dashboard a mzdovou agendu v marketingové agentuře - Šemík, Martin; Pour, Jan; Ráčková, Adéla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Tato práce se zabývá návrhem a implementací jednotného datového systému pro podporu řízení personálních kapacit a HR agendy v marketingové agentuře. Cílem je automatizovat procesy související s docházkou, mzdovou evidencí a reportingem, a tím snížit časovou náročnost manuálních činností, zvýšit přesnost výstupů a umožnit managementu efektivněji plánovat a rozhodovat na základě spolehlivých dat. Navržené řešení je postaveno na integrační platformě Keboola, projektovém systému ClickUp a vizualizačním nástroji Power BI. Součástí práce je také validace řešení s reálnými uživateli, která potvrzuje přínosy v oblasti zefektivnění HR procesů a podpory datově řízené firemní kultury.
Vedoucí práce: Jan Pour
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet