Automatizace reportingu pro podporu obchodního řízení - Šťastný, Petr; Novotný, Ota, 1971-; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Tato práce se zabývá návrhem a realizací automatizovaného systému reportingu a distribuce analytických informací v prostředí pojišťovnictví. Cílem projektu je prostřednictvím nástroje Power BI a služby Power Automate vytvořit řešení, které umožní pravidelné zasílání personalizovaných e-mailových notifikací poradcům ve společnosti UNIQA. Navržené řešení podporuje efektivní sledování obchodních výsledků a dalších relevantních informací, usnadňuje řízení obchodních týmů a přispívá k rychlejšímu a informovanějšímu rozhodování. Součástí práce je rovněž ověření provozní udržitelnosti řešení a jeho připravenosti na další rozvoj.
Vedoucí práce: Ota Novotný
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet