Řeči Dra. Frant. Lad. Riegra. Díl I., 1868-1878 (s vynechanými řečmi z let 1848-1867) - Rieger, František Ladislav, baron, 1818-1903 (St. Kočí, s. s r.o., 1923)
První díl souboru politických projevů Františka Ladislava Riegra, významného českého politika a barona, zahrnuje období let 1868–1878. Publikace přináší autentické texty řečí, které reflektují klíčové otázky české politiky v době rakousko-uherské monarchie, zejména problematiku státoprávních požadavků, národních práv a kulturní emancipace.