Ústavodárství - Wintr, Jan, 1978-; Antoš, Marek, 1979- (Teoretik (Leges), 2025)
Sborník prací spojených souhrnným tématem ústavodárství obsahuje 21 textů. Zabývají se českou ústavou i zahraničními ústavami, popisují přijímání ústav a jejich změn, rozebírají klauzuli věčnosti a fenomém abusive constitutionalism.