Mysli jasně! - Foroux, Darius, 1987- (Kazda, 2025)
Publikace přináší praktický a srozumitelný návod, jak si uspořádat myšlení, získat větší vnitřní klid a posílit kontrolu nad vlastními myšlenkovými vzorci. Autor se zaměřuje na identifikaci rušivých mentálních návyků, přehnaného přemýšlení a emocionálních reakcí, které brání soustředění i osobní spokojenosti. Na základě poznatků z psychologie a osobního rozvoje nabízí konkrétní techniky a cvičení využitelné v každodenním životě, práci i rozhodování.