Mysli jasně! - Foroux, Darius, 1987-; Richter, Martin (Brno : Kazda, 2025)
Publikace přináší praktický a srozumitelný návod, jak si uspořádat myšlení, získat větší vnitřní klid a posílit kontrolu nad vlastními myšlenkovými vzorci. Autor se zaměřuje na identifikaci rušivých mentálních návyků, přehnaného přemýšlení a emocionálních reakcí, které brání soustředění i osobní spokojenosti. Na základě poznatků z psychologie a osobního rozvoje nabízí konkrétní techniky a cvičení využitelné v každodenním životě, práci i rozhodování.
Přeloženo z angličtiny
Obálkový podnázev: Jak získat klid, nadhled a kontrolu nad svými myšlenkami
Keywords: myšlení; duševní zdraví; sebezdokonalování; sebevýchova; příručky; thought and thinking; mental health; self-actualization; self-culture; handbooks and manuals