Bohatství je volba : bohatý táta : přemýšlejte o tom, naučte se to, udělejte to - Kiyosaki, Robert T., 1947- (Euromedia Group, 2025)
Motivační a popularizační kniha rozvíjí myšlenku, že dosažení finanční hojnosti je především otázkou osobní volby, způsobu myšlení a dlouhodobého jednání. Autor navazuje na koncept „bohatého táty“ a vysvětluje rozdíly mezi tradičním přístupem k práci a penězům a strategií budování finanční nezávislosti. Text se zaměřuje na rozvoj finanční gramotnosti, investičního uvažování, podnikavosti a osobní odpovědnosti. Publikace kombinuje praktické rady, příklady z autorovy zkušenosti a motivační apel, jehož cílem je vést čtenáře k aktivnímu a vědomému přístupu k vytváření majetku.