Vyhláška o administrativní bezpečnosti ; Vyhláška o fyzické bezpečnosti : praktický komentář - Blatská Markéta; Formánek, Jindřich; Jindráček, Jakub; Procházka, Jiří; Blatská, Markéta; Formánek, Jindřich; Wolters Kluwer Česká republika (firma) (Praha : Wolters Kluwer, 2025)
Publikace se zaměřuje na administrativní a fyzickou bezpečnost v oblasti ochrany utajovaných informací. Nabízí podrobný komentář ke dvěma právním předpisům, a to k vyhlášce č. 275/2022 Sb., o administrativní bezpečnosti a registrech utajovaných informací a k vyhlášce č. 528/2005 Sb., o fyzické bezpečnosti a certifikaci technických prostředků.Kniha přehledně vysvětluje procesy spojené se vznikem, uchováváním, zpracováním, přenosem, ukládáním či ničením utajovaných informací a ukazuje, jak robustní pravidla přispívají k vysoké úrovni bezpečnosti prostředí. Součástí publikace jsou také přílohy obou vyhlášek doplněné komentářem autorů.Komentář je určen pro právníky, bezpečnostní odborníky, pracovníky státní správy i všechny, kteří se zabývají ochranou citlivých informací a požadavky na bezpečnostní standardy.
Vyhláška o administrativní bezpečnosti / Blatská, Jindráček -- Vyhláška o fyzické bezpečnosti / Formánek, Procházka
"Právní stav publikace je k 31.10.2025"—Rub titulní stránky
Obsahuje bibliografické odkazy
Částečně anglický text
Keywords: ochrana utajovaných skutečností; zabezpečovací technika; ochrana objektů; Česko; vyhlášky; komentáře; official secrets protection; security technology; security of facilities; Czechia; promulgations; commentaries