Analýza účetních a daňových souvislostí u dohod o pracích mimo pracovní poměr - Zemanová, Alena; Müllerová, Libuše, 1945-; Černý, Václav, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2026)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou dohod o pracích konaných mimo pracovní poměr z účetního i daňového pohledu. V teoretické části jsou uvedeny varianty dohod o pracích konaných mimo pracovní poměr v České republice a následně jsou srovnány s jinými formami zaměstnávání. Dále práce řeší odměňování zaměstnanců, daňové zatížení a účast na systému sociálního pojištění. V praktické části je analyzována problematika dohod o pracích konaných mimo pracovní poměr u společnosti pořádající hudební festivaly.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses