Islámské bankovnictví - Faiezov, Amrullo (2026)
Práce analyzuje současný stav a očekávaný vývoj islámských finančních institucí. V práci byly popsány teoretické základy islámského bankovnictví, provedena analýza jeho rozšíření a zhodnoceny perspektivy rozvoje islámského finančního systému ve světě.