Islámské bankovnictví - Faiezov, Amrullo; Brada, Jaroslav, 1964-; Quang, Tran Van; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2026)
Práce analyzuje současný stav a očekávaný vývoj islámských finančních institucí. V práci byly popsány teoretické základy islámského bankovnictví, provedena analýza jeho rozšíření a zhodnoceny perspektivy rozvoje islámského finančního systému ve světě.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses