Marketingová strategie pro aplikaci TheMatch - Yarashevich, Aliaksandra; Mareš, Jan, 1986-; Šlapáková Losová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2026)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na návrh komplexní a měřitelné marketingové komunikační strategie pro mobilní aplikaci TheMatch, která je určena vysokoškolským studentům v Praze a usnadňuje objevování networkingových, vzdělávacích a kariérních událostí. S ohledem na absenci marketingového rozpočtu se práce soustředí na identifikaci nákladově efektivních komunikačních kanálů, včetně sociálních médií, partnerské spolupráce s univerzitami a organických růstových mechanismů.Metodologický rámec kombinuje kvantitativní průzkum mezi studenty (N = 106) a kvalitativní rozhovory s HR specialisty, jejichž výsledky odhalily klíčové potřeby obou cílových skupin a potvrdily vhodnost B2B monetizačního modelu. Výsledkem práce je implementovatelný marketingový plán, jenž startupu poskytuje konkrétní doporučení pro získání prvních uživatelů, zvýšení povědomí o značce a navázání strategických partnerství, a tím podporuje úspěšný vstup aplikace TheMatch na trh.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses