Ať vám visí na rtech : jak zaujmout, přesvědčit a pobavit díky síle storytellingu - Dicks, Matthew, 1971-; Drlík, Filip, 1986- (V Brně : Jan Melvil Publishing, 2026)
Máte pocit, že historky vyprávíte líp v hlavě než nahlas? Netroufáte si promluvit, když poslouchá víc lidí? A proč někdo zaujme hned první větou – a jiný ztratí publikum, ještě než začne? O knizeJeden z nejlepších ostorytellerů současnosti vás přesvědčí, že schopnost vyprávět není vrozený dar, ale dovednost, kterou může rozvíjet každý. Matthew Dicks vás provede osvědčenou metodou, díky níž dokážete z obyčejných situací vytěžit silné i vtipné příběhy a poutavě je odvyprávět tak, že je posluchači prožijí společně s vámi. Když si jeho postup osvojíte, zlepší to nejen vaši komunikaci, ale taky vztahy a sebevědomí.
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík
Obsahuje QR kódy s odkazy na autorova vystoupení
Keywords: storytelling (metoda); mluvený projev; osobní prezentace; vypravěčské techniky; komunikační dovednosti; interpersonální komunikace; příručky; storytelling; spoken language; self-presentation; narrative techniques; communication skills; interpersonal communication; handbooks and manuals