Diversity management - Košťálová, Jana, 1971- (Univerzita Pardubice, 2025)
Kniha je určena studentům, teoretikům i odborníkům zejména z oblasti řízení HR a dalších souvisejících společenskovědních oborů. Vzhledem ke svému pojetí, však může být přínosná také manažerům z dalších oborů, neboť problematika řízení HR se promítá do manažerské práce na všech úrovních a ve všech oborech.