Diversity management - Košťálová, Jana, 1971-; Bednaříková, Marie, 1965-; Jelínková, Martina, 1974-; Munzarová, Simona, 1974-; Paták, Michal, 1983-; Vávra, Jan, 1976-; Univerzita Pardubice. Chemicko-technologická fakulta (Pardubice : Univerzita Pardubice, 2025)
Kniha je určena studentům, teoretikům i odborníkům zejména z oblasti řízení HR a dalších souvisejících společenskovědních oborů. Vzhledem ke svému pojetí, však může být přínosná také manažerům z dalších oborů, neboť problematika řízení HR se promítá do manažerské práce na všech úrovních a ve všech oborech.
Na zadní straně obálky: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická
1. dotisk r. 2026
Obsahuje bibliografii
České a anglické resumé
Keywords: diversity management; personální management; kolektivní monografie; diversity in the workplace; personnel management; collective monographs