Podniková logistika - Malá, Denisa, 1976- (Belianum, 2025)
Publikace se věnuje komplexnímu pojetí logistických procesů v podnikovém prostředí. Systematicky vymezuje teoretická východiska logistiky a jejich aplikaci v řízení materiálových, informačních a finančních toků v rámci podniku i v širších dodavatelsko-odběratelských vztazích. Pozornost je věnována zejména plánování, řízení a optimalizaci zásobování, skladování, výroby a distribuce s cílem zvyšování efektivity a konkurenceschopnosti podniku. Text je doplněn ilustracemi a opírá se o odbornou literaturu a aktuální poznatky z oblasti podnikové ekonomiky a managementu.