Podniková logistika - Malá, Denisa, 1976-; Univerzita Mateja Bela. Ekonomická fakulta (V Banskej Bystrici : Belianum, 2025)
Publikace se věnuje komplexnímu pojetí logistických procesů v podnikovém prostředí. Systematicky vymezuje teoretická východiska logistiky a jejich aplikaci v řízení materiálových, informačních a finančních toků v rámci podniku i v širších dodavatelsko-odběratelských vztazích. Pozornost je věnována zejména plánování, řízení a optimalizaci zásobování, skladování, výroby a distribuce s cílem zvyšování efektivity a konkurenceschopnosti podniku. Text je doplněn ilustracemi a opírá se o odbornou literaturu a aktuální poznatky z oblasti podnikové ekonomiky a managementu.
Nad názvem: Ekonomická fakulta Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici
Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
Anglické resumé
Keywords: logistika (management); podnikový management; učebnice vysokých škol; případové studie; business logistics; industrial management; textbooks (higher); case studies