Základy národního hospodářství - Vostrovská, Zdenka, 1956- (Vysokoškolská skripta, 2025)
Publikace poskytuje systematický úvod do problematiky národního hospodářství, jeho struktury, fungování a základních makroekonomických vztahů. Výklad se zaměřuje na klíčové ekonomické ukazatele, roli hospodářské politiky, institucionální rámec ekonomiky a vzájemné vazby mezi jednotlivými sektory národního hospodářství.