Sebevědomá šéfka : jak se prosadit a vést s jistotou a respektem - Gehrke-Vetterkind, Lilian, 1979- (Grada, 2026)
Staňte se šéfkou, kterou lidé rádi následují. Sebevědomá šéfka vám dodá odvahu, praktické nástroje a jasný plán, jak sebevědomě převzít vedoucí roli – ať už stojíte na začátku kariéry, vracíte se po rodičovské dovolené, nebo už jste ve vedoucí pozici a chcete se posunout dál. Získáte tipy, jak uspět i v prostředí, kde stále převažují muži, zvládat předsudky bez stresu a kompromisů a sladit náročnou práci s osobním životem. Objevte, jak využít své přirozené silné stránky, vybudovat si respekt a vést tak, aby to bavilo vás i váš tým. Protože žena může být skvělou šéfkou – a vy můžete být tou další.