Mapa milionáře : úplný průvodce budováním, využitím a sdílením bohatství - Stovall, Jim, 1958- (ABC Develop s.r.o., 2025)
Kniha přináší systematický a prakticky orientovaný návod k budování osobního bohatství a finanční nezávislosti. Autor představuje srozumitelný koncept „mapy“, která čtenáře provází jednotlivými kroky na cestě k finančnímu úspěchu, od změny myšlení a stanovení cílů,přes efektivní využívání příležitostí až po odpovědné nakládání s dosaženým majetkem. Publikace zdůrazňuje význam osobní disciplíny, hodnotového ukotvení a sdílení úspěchu s ostatními. Text je koncipován jako motivační a inspirační průvodce určený širokému okruhu čtenářů se zájmem o osobní rozvoj a finanční gramotnost.