Mapa milionáře : úplný průvodce budováním, využitím a sdílením bohatství - Stovall, Jim, 1958-; Dobiášek, Ondřej; Dobiášková, Michaela; ABC Develop s.r.o. (Třebíč : ABC Develop s.r.o., 2025)
Kniha přináší systematický a prakticky orientovaný návod k budování osobního bohatství a finanční nezávislosti. Autor představuje srozumitelný koncept „mapy“, která čtenáře provází jednotlivými kroky na cestě k finančnímu úspěchu, od změny myšlení a stanovení cílů,přes efektivní využívání příležitostí až po odpovědné nakládání s dosaženým majetkem. Publikace zdůrazňuje význam osobní disciplíny, hodnotového ukotvení a sdílení úspěchu s ostatními. Text je koncipován jako motivační a inspirační průvodce určený širokému okruhu čtenářů se zájmem o osobní rozvoj a finanční gramotnost.
Na hřbetu označení: Mí
Keywords: osobní finance; sebeřízení; finanční investování; finanční gramotnost; finanční úspěch; populárně-naučné publikace; vyprávění; personal finance; self-management; financial investments; financial literacy; financial success; popular works; narrations