Materiály ke cvičením : informační zdroje, MS Word, LaTeX - Sedláček, Jiří, 1963- (Vysoká škola ekonomická v Praze, Nakladatelství Oeconomica, 2024)
Publikace slouží jako praktická opora ke cvičením zaměřeným na práci s informačními zdroji, základy jejich vyhledávání, hodnocení a efektivního využívání při studiu a zpracování odborných textů. Součástí textu jsou rovněž návody a postupy pro tvorbu a formátování dokumentů v prostředí MS Word a systému LaTeX, včetně práce se strukturou dokumentu, citacemi, seznamy literatury a dalšími prvky odborného textu. Publikace propojuje informační gramotnost s praktickými dovednostmi v oblasti textových editorů a sazby odborných prací a podporuje rozvoj kompetencí nezbytných pro akademické psaní.