Digitální marketing v nové éře regulace - Koudelková, Petra, 1985-; Grada (nakladatelství) (Praha : Grada, 2026)
Tato kniha je váš praktický průvodce světem složitého digitálního marketingu a komunikace. Pomůže vám rychle se zorientovat v online prostředí, pochopit principy, na nichž vydělávají technologičtí giganti jako Meta (Facebook, Instagram), Google, Apple, Amazon, TikTok či Microsoft, a naučí vás tyto znalosti využít ve vašem byznysu.
Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík
Keywords: internetový marketing; sociální média; digitální technologie; internetová komunikace; politický marketing; influenceři; příručky; Internet marketing; social media; digital technologies; Internet communication; political marketing; influencers; handbooks and manuals