Metody tvůrčí práce : zvyšující tvůrčí potenciál - Beneš, Pavel, 1937- (BEN - technická literatura, 2008)
Publikace se zaměřuje na metody a techniky rozvíjející tvůrčí myšlení a zvyšující kreativní potenciál jednotlivce i pracovních týmů. Autoři představují systematický přehled postupů tvůrčí práce, včetně praktických nástrojů pro generování nápadů, řešení problémů a podporu inovací. Důraz je kladen na aplikaci těchto metod v technické i manažerské praxi, přičemž výklad je doplněn ilustracemi a grafickými schématy. Kniha slouží jako užitečný průvodce pro všechny, kdo chtějí rozvíjet svou kreativitu a efektivně ji využívat při řešení odborných i praktických úkolů.