Metody tvůrčí práce : zvyšující tvůrčí potenciál - Beneš, Pavel, 1937-; Valášek, Michael, 1956-; BEN - technická literatura (nakladatelství) (Praha : BEN - technická literatura, 2008)
Publikace se zaměřuje na metody a techniky rozvíjející tvůrčí myšlení a zvyšující kreativní potenciál jednotlivce i pracovních týmů. Autoři představují systematický přehled postupů tvůrčí práce, včetně praktických nástrojů pro generování nápadů, řešení problémů a podporu inovací. Důraz je kladen na aplikaci těchto metod v technické i manažerské praxi, přičemž výklad je doplněn ilustracemi a grafickými schématy. Kniha slouží jako užitečný průvodce pro všechny, kdo chtějí rozvíjet svou kreativitu a efektivně ji využívat při řešení odborných i praktických úkolů.
2. rozšířené vydání v r. 2009
Obsahuje bibliografii
Keywords: tvůrčí práce; tvůrčí myšlení; kreativita; týmová práce; příručky; creative work; creative thinking; creative ability; team work; handbooks and manuals