Život a práce s AI : co-inteligence - Mollick, Ethan, 1975- (Grada, 2026)
Kniha se zabývá vztahem člověka a umělé inteligence v současném pracovním i osobním životě a představuje koncept tzv. „co-inteligence“, tedy spolupráce mezi lidskou a strojovou inteligencí. Autor vysvětluje, jak AI nástroje proměňují způsoby práce, rozhodování i kreativní procesy, a ukazuje, jak je efektivně a zodpovědně využívat. Publikace propojuje technologické, sociální a etické aspekty umělé inteligence a zaměřuje se na její dopady na společnost, organizace i jednotlivce.