Umění přesvědčit kohokoliv : jak změnit způsob myšlení a dosáhnout průlomu v komunikaci - Berger, Jonah; Šikýř, Martin, 1974-; Grada (nakladatelství) (Praha : Grada, 2026)
Kniha se zaměřuje na psychologii přesvědčování a změny postojů v mezilidské komunikaci. Autor představuje inovativní přístup, který nespočívá v nátlaku, ale v odstraňování bariér bránících změně myšlení druhých. Na základě vědeckých poznatků i praktických příkladů ukazuje, jak identifikovat klíčové překážky v rozhodování a jak je efektivně překonávat v oblasti marketingu, obchodu i každodenní komunikace. Publikace nabízí čtenářům konkrétní strategie a nástroje pro dosažení většího vlivu a úspěšnějšího prosazování myšlenek.
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: interpersonální komunikace; nenásilná komunikace; persuaze; marketingová komunikace; příručky; interpersonal communication; nonviolent communication; persuasion; communication in marketing; handbooks and manuals