Vzdělávání mentorů - Pavera, Libor, 1972-; Klimszová, Slavomíra; Verbum : Praha, z. s. ([Bašť] : Verbum Praha, 2022)
Publikace se věnuje vzdělávání mentorů a zaměřuje se na jejich odbornou přípravu pro práci v oblasti podpory, vedení a rozvoje druhých. Přináší teoretické poznatky i praktické podněty k rozvíjení mentorských kompetencí, pedagogických dovedností a reflexe vlastní praxe. Kniha je určena čtenářům se zájmem o mentoring, vzdělávání dospělých a profesní rozvoj.
Obsahuje bibliografie
Keywords: vzdělávání učitelů; mentorství; didaktika; měkké dovednosti; kolektivní monografie; teacher education; mentoring; teaching; soft skills; collective monographs