Filozofia prirodzeného jazyka : štúdie, prednášky, eseje - Wisdom, John, 1904-1993 (Archa, 1992)
Sborník přináší výběr studií, přednášek a esejů významných představitelů analytické filozofie, zaměřených na problematiku přirozeného jazyka. Texty autorů zkoumají vztah mezi jazykem, významem, myšlením a každodenním užíváním řeči. Publikace zároveň představuje klíčové otázky filozofie jazyka 20. století a doplňuje je úvodní studií a terminologickým slovníkem, které usnadňují orientaci v tématu.