Daňová evidence podnikatelů 2026 - Dušek, Jiří (Grada, 2026)
Publikace přináší nejnovější informace o vedení daňové evidence podle legislativy 2026. Je psána jednoduchou srozumitelnou formou, zpřístupňující a usnadňující osvojení daňových předpisů a jejich přenos do praxe.