DPH 2026 zákon s přehledy - Dušek, Jiří (Grada, 2026)
​V 23. vydání praktické, osvědčené publikace autor na 193 přehledech názorně „zobrazuje“ zákon o DPH ve znění platném k 1. 1. 2026. Tyto přehledy jsou vždy doplněny paragrafy zákona, čímž získáváte neocenitelného pomocníka. V příloze jsou uvedeny formuláře k DPH a seznam elektronicky poskytovaných služeb.
Keywords: Daně