Účetnictví společenství vlastníků jednotek - 3. vydání v praxi - Durec, Martin (Grada, 2026)
Jste statutárním orgánem SVJ, zabýváte se účetnictvím SVJ nebo se jen zajímáte o problematiku bytového spoluvlastnictví? V této knížce najdete pohromadě vše, co vás zajímá.