Práce z domova - její výhody a nevýhody - Horská, Aneta (2026)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou práce z domova a jejím vnímáním ze strany zaměstnanců i zaměstnavatele. Zaměřuje se na výhody a nevýhody práce z domova a na její využití ve vybrané společnosti. Praktická část vychází z dotazníkového šetření a strukturovaných rozhovorů. Na základě získaných dat jsou vyhodnoceny postoje zaměstnanců a vedení a navržen model možného zavedení práce z domova.