Práce z domova - její výhody a nevýhody - Horská, Aneta; Kubálek, Tomáš, 1963-; Chvátalová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2026)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou práce z domova a jejím vnímáním ze strany zaměstnanců i zaměstnavatele. Zaměřuje se na výhody a nevýhody práce z domova a na její využití ve vybrané společnosti. Praktická část vychází z dotazníkového šetření a strukturovaných rozhovorů. Na základě získaných dat jsou vyhodnoceny postoje zaměstnanců a vedení a navržen model možného zavedení práce z domova.
Vedoucí práce: Tomáš Kubálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses