Péče o stát - Havel, Václav, 1936-2011 (Knihovna Václava Havla, 2024)
Soubor článků a projevů prezidenta Václava Havla z let 1993-1997, které se zaobírají českou vnitřní i zahraniční politikou, moderními dějinami Československa nebo problémy mezinárodní politiky.