Péče o stát - Havel, Václav, 1936-2011; Freimanová, Anna, 1951-; Rychetský, Pavel, 1943-; Knihovna Václava Havla (Praha, Česko) (Praha : Knihovna Václava Havla, 2024)
Soubor článků a projevů prezidenta Václava Havla z let 1993-1997, které se zaobírají českou vnitřní i zahraniční politikou, moderními dějinami Československa nebo problémy mezinárodní politiky.
Keywords: Havel, Václav, -- 1936-2011; 20.-21. století; od 1989; 1993-1997; prezidenti; politické názory a postoje; politika a vláda; společnost a politika; zahraniční politika; Česko; projevy; výbory; 20th-21st centuries; 1989-; presidents; political views and attitudes; politics and government; society and politics; foreign policy; Czechia; speeches; selected works