Zhodnocení platforem a aplikací pro duševní zdraví a wellbeing zaměstnanců - Valečková, Kateřina; Sadílek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2026)
Diplomová práce zaměřuje pozornost na platformy a aplikace pro podporu duševního zdraví a wellbeingu zaměstnanců. Cílem práce je zhodnotit a identifikovat klíčové faktory ovlivňující jejich adopci a efektivitu a formulovat doporučení pro poskytovatele platforem a organizace, které je využívají. Teoretická část práce se věnuje duševnímu zdraví a wellbeingu v organizacích z různých pohledů i vývoji tématu v čase a jeho významu pro organizace. Zároveň se dotýká digitálních řešení v dané oblasti a s nimi souvisejících příležitostí, bariér a autory formulovaných doporučení. V praktické části se práce zaměřuje na porovnání vybraných českých a zahraničních platforem, zpracování poznatků z realizovaných rozhovorů a formulaci výše přiblížených doporučení.
Vedoucí práce: Tomáš Sadílek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses