Využití cloudových technologií v podnikání - Štěrba, Matěj; Kubálek, Tomáš, 1963-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2026)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou zabezpečení moderních cloudových prostředí v mezinárodním obchodě. První část analyzuje technická, strategická a ekonomická rizika spojená se těmito moderními prostředími. Druhá část představuje, jak moderní technologie CNAPP dokáže tato rizika řešit. Třetí část řeší pratický a aktuální problém v cloudové bezpečnosti - obtížnost srovnání jednotlivých CNAPP platforem. Tato část objektivně měří jejich ekonomické přínosy. Práce poskytuje vodítko pro mezinárodní podniky při výběru optimální CNAPP platformy, která zvýší zabezpečení jejich cloudových prostředí a jejich konkurenceschopnost na trhu.
Vedoucí práce: Tomáš Kubálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses