Francouzsko-český, česko-francouzský slovník = Dictionnaire français-tcheque, tcheque-français / Václav Vlasák

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Vlasák, Václav, 1931-2014 (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:80-85927-97-7
Rok: Voznice : Leda, 2002
Témata:
LEADER 02241nam a22004457a 4500
001 000021467
003 CZ-PrVSE
005 20030103000000.0
008 020507s2002 xr ||||| cze |
015 |a cnb001120446 
020 |a 80-85927-97-7  |q (váz.) 
035 |a (OCoLC)57600816 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006 
041 0 |a cze  |a fre 
044 |a xr 
080 |a 811.162.3 
080 |a 81`374 
080 |a 811.133.1 
099 9 |a 8-FJ-S 
100 1 |a Vlasák, Václav,  |d 1931-2014  |7 jk01150060  |4 aut 
245 1 0 |a Francouzsko-český, česko-francouzský slovník =  |b Dictionnaire français-tcheque, tcheque-français / Václav Vlasák 
260 |a Voznice :  |b Leda,  |c 2002 
300 |a xxx, 1360 s. 
650 0 7 |a francouzština  |7 ph135297  |2 czenas 
650 0 7 |a čeština  |7 ph135292  |2 czenas 
655 7 |a jazykové slovníky  |7 fd132493  |2 czenas 
650 0 9 |a French language  |2 eczenas 
650 0 9 |a Czech language  |2 eczenas 
655 9 |a language dictionaries  |2 eczenas 
996 |1 HSTU1  |3 A 4953-V1  |4 N:P  |5 4202122434  |8 20041228  |9 811.133.1VLA  |f 85  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH studovna I  |t prezenční  |u UEP01  |w 20041228 
996 |1 PCIKS  |3 F185283i  |4 N:P  |5 3142173778  |8 20040216  |9 8-FJ-S  |f 83  |l UEP01  |m BOOK  |q CIKS  |s DISLOK: Šebková, Jana - ISIS244  |t na dislokovaném  |u UEP01  |w 20040216 
996 |1 PDPZ2  |3 F185283c  |5 3142151946  |8 20030807  |9 8-FJ-S  |f 85  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 2  |t prezenční  |u UEP01  |w 20030918 
996 |1 PJMSK  |3 F185283a  |5 3142151944  |8 20030807  |9 8-FJ-S  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna JM - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20030918 
996 |1 PKROJ  |3 F185283ch  |5 3142166055  |8 20030807  |9 8-FJ-S  |f 83  |l UEP01  |m BOOK  |q KROJ  |t na dislokovaném  |u UEP01  |w 20030918 
996 |1 PKROJ  |3 F185283e  |5 3142159972  |8 20030807  |9 8-FJ-S  |f 83  |l UEP01  |m BOOK  |q KROJ  |t na dislokovaném  |u UEP01  |w 20030918 
996 |1 PKROJ  |3 F185283g  |5 3142166053  |8 20030807  |9 8-FJ-S  |f 83  |l UEP01  |m BOOK  |p MI  |q KROJ  |t na dislokovaném  |u UEP01  |v Ztráta  |w 20030918 
996 |1 PKROJ  |3 F185283h  |5 3142166054  |8 20030807  |9 8-FJ-S  |f 83  |l UEP01  |m BOOK  |p MI  |q KROJ  |t na dislokovaném  |u UEP01  |v Ztráta  |w 20030918 
996 |1 PSTUD  |3 F185283  |5 3142151943  |8 20030807  |9 8-FJ-S  |f 85  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t prezenční  |u UEP01  |w 20030918