Přeskočit na obsah
cze
English
Čeština
Váš účet
Přihlásit se...
Dostupnost
Vyhledávání v katalogu knihovny
|
Vyhledávání v e-zdrojích
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Vytvořit citaci
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Legislativní zabezpečení jakosti potravin
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Tripalová, Lucie
(Autor)
Korporativní autor:
Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta
Další autoři:
Kořánová, Helena, 1947-
(Vedoucí práce)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
čeština
Rok:
2001
Témata:
management jakosti
potraviny
quality control
foodstuffs
podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]
Dostupnost
Další údaje
MARC21
×
Načítá se...