The multinationals and East-West relations : towards transideological collaboration

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Wilczynski, Jozef (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:angličtina
ISBN:0-333-18296-0
Rok: London : Macmillan, 1976
Témata:
LEADER 01197nam a22003617a 4500
001 000038428
003 CZ-PrVSE
005 20021210000000.0
008 021209s1976 xxk ||||| eng |
020 |a 0-333-18296-0  |q (váz.) 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006 
041 0 |a eng 
044 |a xxk 
080 |a 334.724.6(1-664) 
080 |a 339.524 
080 |a 327(4+7/8) 
099 9 |a 327WIL 
100 1 |a Wilczynski, Jozef  |4 aut 
245 1 4 |a The multinationals and East-West relations :  |b towards transideological collaboration /  |c J. Wilczynski 
260 |a London :  |b Macmillan,  |c 1976 
300 |a x, 235 s. 
500 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a mezinárodní vztahy  |7 ph137626  |2 czenas 
651 7 |a socialistické země  |7 ge161929  |2 czenas 
653 0 |a nadnárodní organizace 
653 0 |a státní obchod 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
650 0 9 |a international relations  |2 eczenas 
651 9 |a socialist countries  |2 eczenas 
655 9 |a studies  |2 eczenas 
996 |1 PDPZ2  |3 F140465  |5 3142159311  |8 20030807  |9 327WIL  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 2  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20030918