Psychologie pro učitele

Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Čáp, Jan, 1925-2001 (Autor), Mareš, Jiří, 1942- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:80-7178-463-X
Rok: Praha : Portál, 2001
Témata:
LEADER 02943nam a22005297a 4500
001 000049533
003 CZ-PrVSE
005 20060918104042.0
008 010820s2001 xr ||||| cze |
015 |a cnb000996919 
020 |a 80-7178-463-X  |q (váz.) 
035 |a (OCoLC)48709132 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006 
041 0 |a cze 
044 |a xr 
080 |a 37 
080 |a 159.9 
099 9 |a 159.9ČÁP 
100 1 |a Čáp, Jan,  |d 1925-2001  |7 jk01020984  |4 aut 
245 1 0 |a Psychologie pro učitele /  |c Jan Čáp, Jiří Mareš 
260 |a Praha :  |b Portál,  |c 2001 
300 |a 655 s. 
500 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a pedagogická psychologie  |7 ph124012  |2 czenas 
650 0 7 |a vyučovací metody  |7 ph127294  |2 czenas 
650 0 7 |a výchova  |7 ph127418  |2 czenas 
655 7 |a učebnice  |7 fd133770  |2 czenas 
650 0 9 |a educational psychology  |2 eczenas 
650 0 9 |a teaching methods  |2 eczenas 
650 0 9 |a education  |2 eczenas 
655 9 |a textbooks  |2 eczenas 
700 1 |a Mareš, Jiří,  |d 1942-  |7 jk01080192  |4 aut 
911 |a ABA001  |d zdigitalizováno  |u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:13a6bf60-f77b-11e3-812a-005056827e52 
911 |a BOA001  |d zdigitalizováno  |u http://krameriusndk.mzk.cz/search/handle/uuid:13a6bf60-f77b-11e3-812a-005056827e52 
996 |1 PDPZ2  |3 F183400  |5 3142138102  |8 20030807  |9 159.9ČÁP  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 2  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20030918 
996 |1 PDPZ2  |3 F183400b  |5 3142138104  |8 20030807  |9 159.9ČÁP  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 2  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20030918 
996 |1 PDPZ2  |3 F183400c  |5 3142139807  |8 20030807  |9 159.9ČÁP  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 2  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20030918 
996 |1 PDPZ2  |3 F183400ch  |5 3142161132  |8 20030807  |9 159.9ČÁP  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 2  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20030918 
996 |1 PDPZ2  |3 F183400f  |5 3142139810  |8 20030807  |9 159.9ČÁP  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 2  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20060406 
996 |1 PDPZ2  |3 F183400h  |5 3142143552  |8 20030807  |9 159.9ČÁP  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 2  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20030918 
996 |1 PDPZ2  |3 F183400i  |5 3142161133  |8 20030807  |9 159.9ČÁP  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 2  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20030918 
996 |1 PDPZ2  |3 F183400j  |5 3142161134  |8 20030807  |9 159.9ČÁP  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 2  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20030918 
996 |1 PDPZ2  |3 F183400l  |4 N:náhrada  |5 3142193871  |8 20050824  |9 159.9ČÁP  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 2  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20050824 
996 |1 PJMSK  |3 F183400a  |5 3142138103  |8 20030807  |9 159.9ČÁP  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna JM - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20030918 
996 |1 PKDEP  |3 F183400g  |5 3142143551  |8 20030807  |9 159.9ČÁP  |f 83  |l UEP01  |m BOOK  |q KDEP  |s DISLOK: Pavera, Libor - ISIS115684  |t na dislokovaném  |u UEP01  |w 20030918