Albín Bráf, život a dílo. Díl 2, Výbor statí z nauky národohospodářské

Podrobná bibliografie
Další autoři: Gruber, Josef, 1865-1925 (Editor), Horáček, Cyril, 1862-1943 (Editor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
Rok: V Praze : Vesmír, 1923
Témata:
On-line přístup:Digitalizovaný dokument - Zlatý fond českého ekonomického myšlení
Digitalizovaný dokument
LEADER 03014nam a22006257a 4500
001 000079532
003 CZ-PrVSE
005 20220428105056.0
007 ta
008 031212s1923 xr r 000 0 cze d
015 |a cnb000563447 
020 |q (Váz.) 
035 |a (OCoLC)85473882 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006 
072 7 |a 330.5+338  |x Národní hospodářství a hospodářská politika  |2 Konspekt  |9 4 
072 9 |a 339  |x Macroeconomics and related topics  |2 Conspectus  |9 4 
080 |a 94(092)  |2 MRF 
080 |a 330.82  |2 MRF 
080 |a 338.22.01  |2 MRF 
080 |a 330.101  |2 MRF 
080 |a 303.422  |2 MRF 
099 9 |a 33BRÁ 
245 0 0 |a Albín Bráf, život a dílo.  |n Díl 2,  |p Výbor statí z nauky národohospodářské /  |c vydali Jos. Gruber, Cyril Horáček 
246 3 0 |a Výbor statí z nauky národohospodářské 
260 |a V Praze :  |b Vesmír,  |c 1923 
300 |a 197 s. 
650 0 7 |a biografie  |7 ph114155  |2 czenas 
650 0 7 |a dějiny  |7 ph114390  |2 czenas 
650 0 7 |a liberalismus  |7 ph115136  |2 czenas 
650 0 7 |a národní hospodářství  |7 ph115503  |2 czenas 
650 0 7 |a dějiny ekonomických teorií  |7 ph492497  |2 czenas 
651 7 |a Rakousko-Uhersko  |7 ge130613  |2 czenas 
655 7 |a sebrané spisy  |7 fd133355  |2 czenas 
650 0 9 |a biography  |2 eczenas 
650 0 9 |a history  |2 eczenas 
650 0 9 |a liberalism  |2 eczenas 
650 0 9 |a national economy  |2 eczenas 
650 0 9 |a history of economic thought  |2 eczenas 
651 9 |a Austro-Hungarian Monarchy  |2 eczenas 
655 9 |a collected works  |2 eczenas 
700 1 |a Gruber, Josef,  |d 1865-1925  |7 jk01032751  |4 edt 
700 1 |a Horáček, Cyril,  |d 1862-1943  |7 jk01042009  |4 edt 
700 1 |a Bráf, Albín,  |d 1851-1912  |7 jk01012940  |4 aqt 
773 0 |i Přívazek také k:  |t Albín Bráf, život a dílo. Díl první, Paměti  |w (CZ-PrVSE)658825 
856 4 1 |u https://knihovna.vse.cz/zlatyfond/html/zf0041.htm  |y Digitalizovaný dokument - Zlatý fond českého ekonomického myšlení 
856 4 1 |u https://kramerius.vse.cz/search/handle/uuid:482af320-b183-11de-a333-0013d398622b  |y Digitalizovaný dokument 
956 4 1 |u http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/24346180  |y Digitalizovaný dokument 
LKR |a ITM  |b 658825  |l UEP50 
911 |a ABA006  |d zdigitalizováno  |u https://kramerius.vse.cz/search/handle/uuid:482af320-b183-11de-a333-0013d398622b 
996 |1 PDPZ1  |3 P3034/II  |4 N:G  |5 3142261724  |8 20121106  |9 33BRÁ  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 1  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20130902 
996 |1 PDPZ1  |3 P3039/II  |4 N:G  |5 3142260294  |8 20121109  |9 33BRÁ  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 1  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20130107 
996 |1 PDPZ1  |3 ZF45/II  |4 N:G  |5 3142181808  |8 20040826  |9 33BRÁ  |f 89  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 1  |t přísně prezenční  |u UEP01  |w 20061004 
996 |1 PKHD  |3 F230469/I  |4 N:P  |5 3142334203  |7 Svazek více publikací  |8 20191204  |9 33BRÁ  |f 83  |g 52569  |h Svazek více publikací  |l UEP01  |m BOOK  |q KHD  |t na dislokovaném  |u UEP01  |w 20200120