Albín Bráf, život a dílo. Díl 4, Rozličné stati

Podrobná bibliografie
Další autoři: Gruber, Josef, 1865-1925 (Editor), Horáček, Cyril, 1862-1943 (Editor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
Rok: V Praze : Vesmír, 1923
Témata:
On-line přístup:Digitalizovaný dokument - Zlatý fond českého ekonomického myšlení
Digitalizovaný dokument
LEADER 02776nam a22005897a 4500
001 000079546
003 CZ-PrVSE
005 20160411121449.0
007 ta
008 031212s1923 xr r 000 0 cze d
015 |a cnb000563448 
020 |q (Váz.) 
035 |a (OCoLC)85473883 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006 
072 7 |a 330.5+338  |x Národní hospodářství a hospodářská politika  |2 Konspekt  |9 4 
072 9 |a 339  |x Macroeconomics and related topics  |2 Conspectus  |9 4 
080 |a 94(092)  |2 MRF 
080 |a (436+439)  |2 MRF 
080 |a 336.77  |2 MRF 
080 |a 336.225.5  |2 MRF 
080 |a 31  |2 MRF 
080 |a 377  |2 MRF 
080 |a 303.422  |2 MRF 
099 9 |a 33BRÁ 
245 0 0 |a Albín Bráf, život a dílo.  |n Díl 4,  |p Rozličné stati /  |c vydali Josef Gruber, Cyril Horáček 
246 3 0 |a Rozličné stati 
260 |a V Praze :  |b Vesmír,  |c 1923 
300 |a 225 s. 
650 0 7 |a banky  |7 ph114125  |2 czenas 
650 0 7 |a vědecké ústavy  |7 ph127379  |2 czenas 
650 0 7 |a družstevní záložny  |7 ph182346  |2 czenas 
653 0 |a demografická situace 
653 0 |a obchodní školy 
655 7 |a sebrané spisy  |7 fd133355  |2 czenas 
650 0 9 |a banks  |2 eczenas 
650 0 9 |a research institutions  |2 eczenas 
650 0 9 |a credit unions  |2 eczenas 
655 9 |a collected works  |2 eczenas 
700 1 |a Gruber, Josef,  |d 1865-1925  |7 jk01032751  |4 edt 
700 1 |a Horáček, Cyril,  |d 1862-1943  |7 jk01042009  |4 edt 
700 1 |a Bráf, Albín,  |d 1851-1912  |7 jk01012940  |4 aqt 
856 4 1 |u https://knihovna.vse.cz/zlatyfond/html/zf0043.htm  |y Digitalizovaný dokument - Zlatý fond českého ekonomického myšlení 
856 4 1 |u https://kramerius.vse.cz/search/handle/uuid:482af320-b183-11de-a333-0013d398622b  |y Digitalizovaný dokument 
956 4 1 |u http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/24346604  |y Digitalizovaný dokument 
LKR |a PAR  |b 227895  |l UEP01  |n Albín Bráf, život a dílo. Díl druhý, Výbor statí z nauky národohospodářské  |m Albín Bráf, život a dílo. Díl 4, Rozličné stati / 
911 |a ABA001  |d zdigitalizováno  |u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:fe0e21e0-9126-11e2-9a9f-005056827e51 
911 |a ABA006  |d zdigitalizováno  |u https://kramerius.vse.cz/search/handle/uuid:482af320-b183-11de-a333-0013d398622b 
996 |1 PDPZ1  |3 P3034/IV  |4 N:G  |5 3142261726  |8 20121106  |9 33BRÁ  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 1  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20130902 
996 |1 PDPZ1  |3 P3034/IVa  |4 N:G  |5 3142260292  |8 20121108  |9 33BRÁ  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 1  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20121108 
996 |1 PDPZ1  |3 ZF45/IV  |4 N:G  |5 3142181813  |8 20040830  |9 33BRÁ  |f 89  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 1  |t přísně prezenční  |u UEP01  |w 20061004