Hospodářské a sociální dějiny Československa 1918-1992. Díl I, Období 1918-1945

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Průcha, Václav, 1931- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:80-7239-147-X
Rok: Brno : Doplněk, 2004
Vydání:1. vyd.
Témata:
LEADER 04695nam a22006977a 4500
001 000081474
003 CZ-PrVSE
005 20040507150632.0
008 040420s2004 xr r 000 0 cze d
020 |a 80-7239-147-X 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006 
080 |a 94(437)  |2 MRF 
080 |a 338.1(437)  |2 MRF 
080 |a 338.12  |2 MRF 
080 |a 338.124.4  |2 MRF 
080 |a 338.45(437)  |2 MRF 
080 |a 323(437)  |2 MRF 
080 |a 308  |2 MRF 
099 9 |a 338.1PRŮ 
100 1 |a Průcha, Václav,  |d 1931-  |7 jk01101432  |4 aut 
245 1 0 |a Hospodářské a sociální dějiny Československa 1918-1992.  |n Díl I,  |p Období 1918-1945 /  |c Václav Průcha a kolektiv 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Brno :  |b Doplněk,  |c 2004 
300 |a 578 s. 
650 0 7 |a hospodářská krize  |7 ph120819  |2 czenas 
650 0 7 |a hospodářská politika  |7 ph114701  |2 czenas 
650 0 7 |a hospodářské dějiny  |7 ph114703  |2 czenas 
650 0 7 |a mezinárodní obchod  |7 ph115283  |2 czenas 
653 0 |a sociální reformy 
653 0 |a Československo 1918-1938 
653 0 |a Československo 1939-1945 
655 7 |a přehledy  |7 fd133202  |2 czenas 
650 0 9 |a economic crises  |2 eczenas 
650 0 9 |a economic policy  |2 eczenas 
650 0 9 |a economic history  |2 eczenas 
650 0 9 |a international trade  |2 eczenas 
655 9 |a surveys  |2 eczenas 
996 |1 HPUVV  |3 A 4667/I-V2  |5 4202131105  |8 20091204  |9 338.1PRŮ  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH volný výběr  |t na 1 měsíc  |u UEP01 
996 |1 HSTU1  |3 A 4667-V1  |4 N:P  |5 4202121221  |8 20040507  |9 338.1PRŮ  |f 85  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna FM JH studovna I  |t prezenční  |u UEP01  |w 20040507 
996 |1 PDPZ2  |3 F189531/Ich  |4 N:P  |5 3142178697  |8 20040430  |9 338.1PRŮ  |f 81  |g 1334  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 2  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20040507 
996 |1 PDPZ2  |3 F189531/Ih  |4 N:P  |5 3142178696  |8 20040430  |9 338.1PRŮ  |f 81  |g 1334  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 2  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20040507 
996 |1 PDPZ2  |3 F189531/Ij  |4 N:P  |5 3142178699  |8 20040430  |9 338.1PRŮ  |f 81  |g 1334  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 2  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20040507 
996 |1 PDPZ2  |3 F189531/Ik  |4 N:P  |5 3142178700  |8 20040430  |9 338.1PRŮ  |f 81  |g 1334  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 2  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20040507 
996 |1 PDPZ2  |3 F189531/Il  |4 N:P  |5 3142178701  |8 20040430  |9 338.1PRŮ  |f 81  |g 1334  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 2  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20040507 
996 |1 PDPZ2  |3 F189531/Im  |4 N:P  |5 3142178702  |8 20040430  |9 338.1PRŮ  |f 81  |g 1334  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 2  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20040507 
996 |1 PDPZ2  |3 F189531/In  |4 N:P  |5 3142178703  |8 20040430  |9 338.1PRŮ  |f 81  |g 1334  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 2  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20040507 
996 |1 PDPZ2  |3 F189531/Ip  |4 N:P  |5 3142184707  |8 20041202  |9 338.1PRŮ  |f 81  |g 3523  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 2  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20041206 
996 |1 PDPZ2  |3 F189531/Iv  |4 N:P  |5 3142248159  |8 20110505  |9 338.1PRŮ  |f 81  |g 27386  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 2  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20110523 
996 |1 PIEEP  |3 F189531/It  |4 N:P  |5 3142197276  |8 20051216  |9 338.1PRŮ  |f 83  |g 7498  |l UEP01  |m BOOK  |p MI  |q *Inst. pro ekonom. a ekolog. p  |t na dislokovaném  |u UEP01  |v Ztráta  |w 20051219 
996 |1 PJMHS  |3 F189531/Ib  |4 N:P  |5 3142178690  |8 20040430  |9 338.1PRŮ  |f 81  |g 1334  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna JM  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20040507 
996 |1 PJMSK  |3 F189531/Ia  |4 N:P  |5 3142178689  |8 20040430  |9 338.1PRŮ  |f 81  |g 1334  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna JM - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20040507 
996 |1 PJMSK  |3 F189531/Ic  |4 N:P  |5 3142178691  |8 20040430  |9 338.1PRŮ  |f 81  |g 1334  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna JM - sklad  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20040507 
996 |1 PKHD  |3 F189531/Io  |4 N:P  |5 3142184708  |8 20041202  |9 338.1PRŮ  |f 83  |g 3523  |l UEP01  |m BOOK  |q KHD  |t na dislokovaném  |u UEP01  |w 20041206 
996 |1 PKHD  |3 F189531/Iq  |4 N:P  |5 3142184710  |8 20041202  |9 338.1PRŮ  |f 83  |g 3523  |l UEP01  |m BOOK  |q KHD  |t na dislokovaném  |u UEP01  |w 20041206 
996 |1 PKHD  |3 F189531/Ir  |4 N:P  |5 3142184709  |8 20041202  |9 338.1PRŮ  |f 83  |g 3523  |l UEP01  |m BOOK  |q KHD  |t na dislokovaném  |u UEP01  |w 20041206 
996 |1 PKMIE  |3 F189531/I  |4 N:P  |5 3142178571  |8 20040420  |9 338.1PRŮ  |f 83  |g 1263  |l UEP01  |m BOOK  |q KMAE  |s DISLOK: Sirůček, Pavel - ISIS169  |t na dislokovaném  |u UEP01  |w 20060322 
996 |1 PKMIE  |3 F189531/Is  |4 N:P  |5 3142197230  |8 20051214  |9 338.1PRŮ  |f 83  |g 7462  |l UEP01  |m BOOK  |q KMAE  |s DISLOK: Soukup, Jindřich - ISIS187  |t na dislokovaném  |u UEP01  |w 20060801 
996 |1 PSTUD  |3 F189531/Id  |4 N:P  |5 3142178692  |8 20040430  |9 338.1PRŮ  |f 85  |g 1334  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t prezenční  |u UEP01  |w 20040507 
996 |1 PSTUD  |3 F189531/Ie  |4 N:P  |5 3142178693  |8 20040430  |9 338.1PRŮ  |f 85  |g 1334  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t prezenční  |u UEP01  |w 20040507