Minimum o regionální a strukturální politice EU

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Lacina, Lubor, 1969- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:80-86734-23-4
Rok: Praha : Úřad vlády ČR, 2004
Témata:
LEADER 01500nam a22003977a 4500
001 000082904
003 CZ-PrVSE
005 20060419161958.0
008 040817s2004 xr d r m000 0 cze d
020 |a 80-86734-23-4  |q (krouž.) 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006 
080 |a 332.14(437.3)  |2 MRF 
080 |a 332.14(4-672EU)  |2 MRF 
080 |a 332.055.2  |2 MRF 
080 |a 336.14(4-672EU)  |2 MRF 
099 9 |a 332.1LAC 
245 0 0 |a Minimum o regionální a strukturální politice EU /  |c Lubor Lacina ... [et al.] 
260 |a Praha :  |b Úřad vlády ČR,  |c 2004 
300 |a 264 s. :  |b il. 
650 0 7 |a regionální politika  |7 ph125081  |2 czenas 
650 0 7 |a regionální rozvoj  |7 ph125083  |2 czenas 
650 0 7 |a strukturální politika  |7 ph126159  |2 czenas 
653 0 |a rozpočet 
650 0 7 |a strukturální fondy  |7 ph126155  |2 czenas 
655 7 |a učebnice  |7 fd133770  |2 czenas 
650 0 9 |a regional policy  |2 eczenas 
650 0 9 |a regional development  |2 eczenas 
650 0 9 |a structural adjustment  |2 eczenas 
650 0 9 |a structural funds  |2 eczenas 
655 9 |a textbooks  |2 eczenas 
700 1 |a Lacina, Lubor,  |d 1969-  |7 xx0000403  |4 aut 
BAS |a skc58017 
996 |1 PDPZ0  |3 E41971  |4 N:G  |5 3142181083  |8 20040817  |9 332.1LAC  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 0  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20040906 
996 |1 PDPZ0  |3 E41971a  |4 N:G  |5 3142181084  |8 20040817  |9 332.1LAC  |f 81  |l UEP01  |m BOOK  |q Knihovna Žižkov depoz. 0  |t na 1 měsíc  |u UEP01  |w 20040906