Průvodce dějinami standardních ekonomických teorií

Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Sirůček, Pavel, 1965- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:čeština
ISBN:80-86175-35-9
Rok: Slaný : Melandrium, 2003
Vydání:2. aktualiz. vyd.
Témata:
LEADER 01420nam a22003497a 4500
001 000098317
003 CZ-PrVSE
005 20070521102029.0
007 ta
008 070515s2003 xr frbi 001 0 cze d
020 |a 80-86175-35-9  |q (brož.) 
040 |a ABA006  |b cze  |c ABA006  |d ABA006 
072 7 |a 330.8  |x Ekonomické teorie, doktríny, směry  |2 Konspekt  |9 4 
072 9 |a 330.1  |x Economic systems, schools, theories  |2 Conspectus  |9 4 
080 |a 330.8  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
099 9 |a 330.8SIR 
100 1 |a Sirůček, Pavel,  |d 1965-  |7 jo2002100494  |4 aut 
245 1 0 |a Průvodce dějinami standardních ekonomických teorií /  |c Pavel Sirůček 
250 |a 2. aktualiz. vyd. 
260 |a Slaný :  |b Melandrium,  |c 2003 
300 |a 223 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a ekonomické teorie  |7 ph114428  |2 czenas 
655 7 |a učebnice  |7 fd133770  |2 czenas 
650 0 9 |a economics (theory)  |2 eczenas 
655 9 |a textbooks  |2 eczenas 
996 |1 PJMHS  |3 F196801b  |4 N:P  |5 3142223790  |8 20080808  |9 330.8SIR  |f 85  |g 16974  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna JM  |t prezenční  |u UEP01  |w 20081119 
996 |1 PKHD  |3 F196801  |4 N:P  |5 3142210847  |8 20070515  |9 330.8SIR  |f 83  |g 12622  |l UEP01  |m BOOK  |q KHD  |t na dislokovaném  |u UEP01  |w 20070522 
996 |1 PSTUD  |3 F196801a  |4 N:P  |5 3142223789  |8 20080808  |9 330.8SIR  |f 84  |g 16974  |l UEP01  |m BOOK  |q Studovna Žižkov  |t krátkodobá  |u UEP01  |w 20081103